Sommerhus med separet tilbygning

Sommerhus med separet tilbygning

Murstenshuset

 

Ligger i en gammel udstykning fra 1960, hvor grund størrelserne er fra 2.500 - 4.500 m2, vores er på ca.3.800 m2, og går helt ned til stranden. Dette giver et meget roligt sommerhusområde.

Beplantningen er lav ned mod fjorden på grund af vestenvinden.Det giver mulighed for et ugenert ophold på grunden og i huset. Fra huset og de vestvendte terrasser er der flot udsyn ud over Limfjorden.

Oprindeligt murstenhus fra 1965, på 70 m2 -  bygget om af flere gange - 1995 nyt tag, terrasse, vinduer m.m. – 2003 badeværelse - 2005 nye ydre døre samt renovering af gæsteværelse – 2007 nyere køkken mm. - 2008 & 2009 børne og soveværelse.

I dag fremstår det som et gråt helårsisoleret hus, der er velegnet til vinterbrug. Huset er omgivet af flere terrasser.
 

Rumbeskrivelser

Opholdsstuen:
Indeholder en sofa, et udtræks spisebord til 10 personer, et sofabord med 4 stole og en Morsø brændeovn. Der er en reol med stereoanlæg med CD-afspiller, farve-tv, parabol med ukodede Astra-programmer (tysk), samt div. læsestof.

Køkkenet:
Indeholder glaskeramiskkomfur, ovn, emhætte, mikrobølgeovn, lille opvaskemaskine, køleskab med fryserum, elkedel og kaffemaskine. Service og køkkenudstyr til 8 personer.

Soveværelse:
Dobbeltseng samt et bøjleskab med rum.

Børneværelse:
Enkeltseng + køjeseng, samt et bøjleskab med rum.

Gæsteværelse:
Dobbeltseng.

Badeværelse:
Indeholder wc, bruser, håndvask, vaskemaskine, tørretrumbler samt varmtvandsbeholder.

Opvarmning:
Elvarme i stue, børne-, gæsteværelse- og badeværelse. Morsø brændeovn med glaslåge. El varmeblæser.

Yderdøre:
Alle 3 yderdøre udskiftet med termoglas i 2005.

Udvendig:
Havebord med to bænke (beton), træbord på terassen, plastikborde og stole og diverse hynder. Liggestole med hynder. Sandkasse. Flagstang. P-plads til 2 biler. Robåd der ligger på lyngarealet ned til fjorden. Redningsveste ligger i bænken ved spisebord/vinduet. Anker + åre, ligger i redskabsskur.

Terasser (omkring murstenshuset)

Overdækket terrasse mod vest:
Med træbord, stole samt en kuglegrill og alm. grill.

Øst terrasse:
30 m² med stenbord og stole.

Vest terrasse:
10 m² med bord og 2 bænke (beton).

Syd terrasse:
9 m² fliser.

 

Trae

sommerhuset

 

Har vi bygget i 2011 - 2013 af de genbrugsmaterialer, vi har haft mulighed for (nedbrudt børnehave). Bygget ca. 15 meter fra murstenhuset, således at de fremstår som 2 adsklidte enheder. 

Ligger i starten af skovbevoksningen - hvilket giver en dejlig stilhed.

Huset er 40 m2 i grundplan og består at et altmuligrum på 24 m2 samt et soveværelse på 16 m2 med elvarme. Ovenpå er der en hems på 12 m2, opgang via en trappe, samt en frostfri kælder på 6 m2. Rundt om træhuset er der lagt 110 m2 belægningssten, der bruges både til terrasser og p-plads.  

I værelset er der en dobbeltseng, en barneseng samt en barnestol. 2 udgangsdøre til terrasserne oppe i skoven. Op til hemsen er der brugt en stuehustrappe. Heroppe er der en 3/4 seng og i døråbningen kommer der et børnegitter.  

Website Design By Vivid in Jacksonville, Florida